Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Handicap + studie zoekt collega's

09 augustus 2018
Handicap + studie zoekt collega's
">
Wij zijn op zoek naar een breed inzetbare consultant, geïnspireerd door het thema ‘studeren met een beperking’.

Consultant handicap + studie

Wil jij als consultant handicap + studie werken bij dé toonaangevende partner in leren? Wil jij deel uitmaken van ons team van 150 gedreven professionals dat gaat voor een optimale deelname aan de samenleving, vandaag en morgen?

Wij zijn op zoek naar een breed inzetbare Consultant die geïnspireerd is door het thema ‘leren met een beperking’. Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat doen wij?

Expertisecentrum handicap + studie maakt deel uit van CINOP. CINOP realiseert gefundeerde, integrale en toepasbare oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. CINOP is een maatschappelijke onderneming; we streven niet naar winstmaximalisatie maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten te waarborgen.

CINOP heeft zichzelf onlangs opnieuw georganiseerd in een moderne, professionele vorm. De kern is dat we onze krachten hebben gebundeld in zelforganiserende teams die integrale oplossingen bieden voor alle vraagstukken op het gebied van leren. In deze multidisciplinaire teams zitten consultants, onderzoekers en andere onderwijsspecialisten, verbonden in onze passie voor onderwijs. Samen hebben we de ambitie om Nederland nummer 1 op het gebied van leren te maken. Daarvoor combineren we kennis en inhoud met daadkracht en toepasbaarheid.

Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.

Je gaat werken voor expertisecentrum handicap + studie. Vanuit je rol
ondersteun je hogescholen en universiteiten bij het toegankelijk maken van onderwijs voor studenten met een beperking. Handicap + studie streeft naar oplossingen die belemmeringen wegnemen voor hen.

Wat ga jij doen?

In multidisciplinaire teams werk je aan de ontwikkeling van één of meer thema’s waarop je toegevoegde waarde kan bieden aan onze stakeholders. Flexibilisering van het onderwijs, ICT en leren, professionalisering van docenten en teams en de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt zijn voor CINOP dé kernthema’s. De kennis uit onze onderzoeken neem je mee in je dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je kennis up-to-date en draagt de expertise van CINOP actief uit. Je bent veel op pad; met onze partners in leren bouw je samen aan duurzame oplossingen. We verwachten dat je zelfstandig projecten kunt uitvoeren naar tevredenheid van de klant en in verbinding met relevante collega’s en stakeholders.

Je werkt flexibel, bepaalt je eigen agenda en beschikt over professionele vrijheid om kansrijke projecten te ontplooien. Je bent een teamplayer die talenten van collega’s kan benutten en ook buiten de deur het beste naar boven kan halen.

Wat breng jij mee?

We verwachten van jou dat je thuis bent in deze werkzaamheden en in één of meerdere thema’s. Én meer dan dat! Zo ken jij de markt waarin wij opereren, de markt van onderwijs, overheid en arbeidsmarkt, als geen ander en breng je een eigen netwerk mee. Je weet intern en extern de juiste verbindingen te leggen en zet kansen om in concrete opdrachten. Je bent inspirerend sparringpartner en vraagbaak voor collega’s. Je bent een harde werker, je bent ondernemend en hebt een innovatieve werkhouding. Je leidt soepel projecten, inhoudelijk en financieel. Je adviseert onze klanten over toepasbare oplossingen voor complexe vraagstukken.

Verder heb/ben je:
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • je bent inzetbaar in meerdere rollen: beleidsadviseur, trainer en procesbegeleider;
 • specialisatie en expertiseopbouw in één van de deelgebieden van studeren met
 • een functiebeperking; waaronder studentenwelzijn en studeren met psychische
 • problematiek;
 • ambitie en talent acquisitietrajecten op te pakken;
 • ambitie en talent om je te ontwikkelen als projectleider;
 • proactieve werkhouding;
 • een overtuigende communicatiestijl, waarbij je creatief en makkelijk schrijft;
 • humor en trots!

 Wat bieden wij jou?

Je start in een contract voor bepaalde tijd met het oog op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

 • Je salaris wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring.
 • We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekering inclusief een tegemoetkoming, een tegemoetkoming in je ziektekosten, reiskostenvergoeding, flexibel werken, laptop, smartphone etc.
 • En natuurlijk hele leuke collega’s.

Informatie en sollicitatie

Over de inhoud van de vacature kun je vóór 27 augustus 2018 contact opnemen met Judith Jansen, senior consultant (06 - 54 67 56 12, judith.jansen@handicap-studie.nl). Kijk voor meer informatie over CINOP op www.cinop.nl.

Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie én actueel CV, kun je tot 1 september 2018 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 08-18.

Na de sluitingsdatum van 1 september geven wij een reactie op je sollicitatie. De eerste gespreksronde staat gepland in de week van 10 september 2018. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs.

 
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies