Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

HvA blij met workshop over toegankelijk onderwijs

04 juni 2018
HvA blij met workshop over toegankelijk onderwijs
">
Expertisecentrum handicap + studie verzorgde op 15 mei jl. een workshop voor docenten over toegankelijk en inclusief onderwijs. Michelle Willems - programmacoördinator bij de Tweedegraads lerarenopleiding Engels van de Hogeschool van Amsterdam - is positief: "Deze workshop heeft ons een stap verder gebracht in ons denken en in hoe we de ondersteuning aan studenten kunnen verbeteren."

"Het team van de lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool van Amsterdam heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan een aantrekkelijk curriculum voor onze studenten. De komende jaren willen we nog meer inzetten op goed onderwijs voor al onze studenten. Aansluiten bij de diversiteit van de studentenpopulatie is hierbij noodzakelijk. We waren blij met de workshop over toegankelijk en inclusief onderwijs die Sietske Sportel vanuit Expertisecentrum handicap + studie verzorgde. Het was duidelijk en zeer informatief. Deze workshop heeft ons een stap verder gebracht in ons denken en in hoe we de ondersteuning aan studenten kunnen verbeteren."

 

 

Meer over dit onderwerp

Professionaliseringsaanbod

Expertisecentrum handicap + studie heeft veel kennis in huis op het gebied van studeren met een functiebeperking. Ons professionaliseringsaanbod bestaat uit verschillende studiedagen, bijeenkomsten en workshops over allerlei onderwerpen. Zowel inhoudelijk op het gebied van verschillende functiebeperkingen alsook over verschillende thema’s.
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies