Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Privacyverklaring

Privacyverklaring
">

Handicap + studie hecht groot belang aan de privacy van uw gegevens. Daarom vragen wij u bij het aanvragen van publicaties, aanmelden voor diensten of het gebruik van persoonlijk advies alleen om de gegevens die wij nodig hebben om u van dienst te zijn. Hiervoor hoeft u alleen de verplichte velden in te vullen.

De niet-verplichte velden helpen ons echter wel om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. De gegevens die u verstrekt aan handicap + studie worden nooit openbaar gemaakt en niet verstrekt aan derden. handicap + studie gebruikt ze alleen om u de door u aangevraagde diensten aan te bieden.

Wilt u niet langer gebruik maken van (één van) de diensten van handicap + studie, dan kunt u dit aangeven door in te loggen op de website. Op deze manier kunt u ook uw eigen gegevens beheren. U kunt ook e-mailen naar algemeen@handicap-studie.nl om u af te melden voor (één van de) diensten van handicap + studie.

 Heeft u nog vragen over uw privacy, dan kunt u contact opnemen via e-mail: algemeen@handicap-studie.nl of telefoon: 030 2753300.

 
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies